Thursday, June 28, 2012

Ateljeisanje, ptica rugalica i kofa trešanja! :)

            Nebo, točak, i pun šešir sna...

Hmmm...recimo da počnem odavde, od jednog posebnog atAljeisanja, kad ni ''A'' od ateljea nije postojao, kada su mi dani u Novom Sadu bili izbrojani, kirija naplaćena, polovina stvari iz stana vraćena kući, u rodni kraj(sa sve bojama, četkicama, papirima...) al ako ništa imala sam bar jednu punu kofu svežih trešanja.:) Za mene lično, to je bilo dovoljno. Inspiracija je samo nadolazila..i nadolazila...i nadolazila...Morala sam nešto da preduzmem( pored toga što sam preduzela da kofa bude prazna :) Zaključah dobro svoj poluprazan stan, da mi ga ne daj Bože slUčajno ne obiju ili još crnje ne unesu neke stvari... Jelte, svakakvog sveta ima, ne mo'š nikom verovati.:) Izlazim...


           Izlazim, govorim tiho, i nosim svoj cirkus sa sobom...Negde ćemo se ugostiti...( Ko ne voli da vidi cirkus u svom gradu, ajde ko?!)
*Stanica br.1- Ilije Birčanina, Detelinara. Cimerka broj 1, broj 1 u svakom smislu!! Inače, takodje mlada umetnica koja srećom čuva sve moje žvrljotine koje uporno zaboravljam...a povrh svega ima bojE, štafelAJ, zvukovE u stanu( radio, tv, kanarinca, ma šta god, samo da pravi neku buku) Dovoljno,dovoljno za ataljeisanje,i cirkus može da krene sa raspakivanjem... :) 







  













1 comment:

  1. ma vas dve ste savrsenstvo! :)
    jesi procitala pticu rugalicu?
    nadji sad Bog malih stvari-Arundati Roj,
    i voleces me do kraja zivota :D

    ReplyDelete